tisdag 18 maj 2010

RIDNING BLEV PROMENAD

Vi skulle egentligen ha åkt iväg och ridit idag men eftersom de fått magsjuka på stallet så åkte vi istället till I 17 och tog en promenad. Med oss tog vi våra tidigare symbolskisser samt pennor och papper för att färdigställa de symboler som var och en skall få inblästrat i sin sten.

Meningen är att alla stear sedan skall skickas ut i världen. Detta som et substitut för att vi inte kunnat genomföra vår Barcelona-resa. Vi skickar alltså ut en del av oss själva och kanske någon gång i framtiden kan vo åka till den plats dit vi skickat just vår sten.

Vi diskuterade möjliga sätt att få iväg våra stenar. Ett förslag är att göra en aktion där man lämnar ut stenar till resenärer på en flygplats, elelr en tågstation. Många tyckte att det kunde bli pinsamt och jobbigt. Som andra förslag kom istället att skicka stenarna per post.

Vi bestämde alltså att alla kommer att välja ut en adres någonstans i världen och därefter skicka sin sten i ett vadderat kuvert helt utan avsändare. Det kan vara till en privatperson, till ett hotell, en restaurang eller i stort sätt vart som helst.




...vi träffade också på den här fina ormen.

Inga kommentarer: